Mistä kaikki alkoi
Leipomotoimintamme juuret juontavat 1940-luvulle, jolloin Inkeri Koskinen toimi leipurina Hannulan kaupan leipomossa. Kaupan vaihtaessa omistajaa tarjoutui hänelle tilaisuus vuokrata leipomo itselleen. Leipomossa oli tilaa n. 20 neliötä ja suurimman osan tilasta vei kaksiarinainen tiilistä rakennettu leivinuuni. Kaikki leivottu leipä myytiin kauppias Ahtiaisen kaupassa, jolta leipomo oli vuokrattu. Tämän lisäksi valmistettiin yksityisten asiakkaiden tuomista raaka-aineista pullia ym. leivonnaisia.
Aluksi Inkeri Koskinen työskenteli leipomossa yksin, hieman myöhemmin tuli mukaan myös hänen poikansa Keijo Koskinen. Kauppias Ahtiaisen konkurssin jälkeen loppui myös vuokralaisen leipomotoiminta. Kipinän jäädessä kuitenkin kytemään perustettiin kesäkuun 4. päivänä 1954 Korian Leipomo ja Konditoria omakotitalon piharakennukseen. Alussa hyvin pienelle kotileipomolle riittäneet tilat alkoivat 1960-luvulla kysynnän kasvaessa jäädä pieniksi. Useiden pienehköjen laajennuksien jälkeen oli aika ottaa seuraava askel toiminnassa.