by Fmeaddons
Runebergintorttu
Valikoimassa Runebergin päivän aikaan.
Ainesosat
Vehnäjauho, sokeri, kasvimargariini, kananmuna, HYLAvoi, appelsiininkuoripala (appelsiininkuori,
glukoosi-fruktoosisiirappi, sokeri, happamuudensäätöaine E330), vanilliinisokeri, suola (0,3 %), vehnä
korppujauho, mantelirouhe, hirvensarvisuola E503.
Tortun sisällä: Mansikkatäyte (sokeri, vesi, mansikka, muunnettu tärkkelys E1422, hyytelöimisaine E440, happamuudensäätöaineet E330 ja E333, aromi, värit E120 ja E150c).
Tortun pinnalla: Vadelmahillo (sokeri, vadelma, vesi, sakeuttamisaine E440, happamuudensäätöaine E330,
stabilointiaine E509), Sokerikuorrute (sokeri, glukoosisiirappi, vesi, väri E120).
Torttu kostutettu arrakkipunssilla.